Agenda activiteiten

Donderdag 15 augustus 2019

Avondopening water- en uitkijktoren

De uitkijkgaanderij van de watertoren biedt een prachtig uitzicht, ook 's avonds en daar kan je tweemaal per jaar van gaan genieten.
Bij avond kan je vaststellen hoe de zon langzaam ondergaat en de verlichting het landschap een totaal ander uitzicht geeft. In het feeërieke beeld van duizenden lichtjes ontdek je heel wat: grote verkeerswegen, stads- en dorpskernen en industriegebieden. Bij goede weersomstandigheden zie je de verlichting van de landingsbaan van Zaventem en met een beetje geluk en een verrekijker kan je ook de bollen van het Atomium waarnemen.

Kom dus zeker een kijkje nemen op donderdag 15 augustus 2019 tussen 20 en 23u in de Heistse water- en uitkijktoren.
Volwassenen betalen 2 euro, kinderen (- 12 jr.) en groepen van minstens 15 personen betalen 1 euro. De allerkleinsten (- 6 jr.) mogen gratis binnen.

Locatie

Water- en uitkijktoren - Kerkhofstraat 4 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Toerisme Heist-op-den-Berg
T. 015 25 15 82
toerisme@heist-op-den-berg.be
www.heist-op-den-berg.be/toerisme

Meer over deze organisator

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Speciale promoties Check het hier