Agenda activiteiten

Zaterdag 03 augustus 2019

VABO Cycling Tour

Op zaterdag 3 augustus vindt de VABO Cycling Tour plaats, een fiets-zomerevent dat je langs verschillende routes langs prachtige wegen brengt. Vertrekken (en aankomen) doe je in het centrum van Putte of bij VABO aan de Liersesteenweg 186 in Begijnendijk. Tickets koop je op de dag zelf aan de kassa.

Routes

  • Familie & Kids tour - 10 km
  • Willy Vekemans tour - 25 km
  • Rudy De Bie tour - 45 km
  • Jef De Schoenmaecker tour - 65 km
  • Fons De Wolf tour - 100 km

Tijdens de fietstocht voorzien we een uitgebreide bevoorrading met sportdrank, fruit en koeken. Voor of na het fietsen kan je iets drinken en eten en voor de kinderen zijn er verschillende springkastelen en gekke fietsen.

 

Locatie

Centrum Putte - Mechelbaan z/n - 2580 Putte

Organisatie

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier