Agenda activiteiten

Maandag 01 juli 2019 t.e.m. zaterdag 31 augustus 2019

Fietsfotozoektocht voor het gezin

In juli en augustus organiseert KWB Hallaar een fietsfotozoektocht voor het hele gezin. Je fietst over een afstand van 16 km op zoek naar tal van foto's. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 september om 17u30.

Locatie

Parochiezaal Hallaar - Broekstraat z/n - 2220 Hallaar

Organisatie

KWB Hallaar
Eddy Helsen
T. 0494 32 73 18
eddyhelsen@telenet.be
www.kwb-hallaar.be

Meer over deze vereniging

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier