Agenda activiteiten

Zondag 29 september 2019

Festival van Vlaanderen - Musica Divina

Het festival Musica Divina brengt elk najaar hemelse muziek naar de abdijen, begijnhoven en kerken in de Kempen. Genieten van hemelse muziek? Het kan op zondag 29 september in de Kerk van Heist-station.

Mezzosopraan Sigrid Hausen betoverde met haar ensemble VocaMe al wereldwijd met concerten rond componistes als Kassia en Hildegard von Bingen.

Christine de Pizan schreef zelf geen muziek, maar bouwde wel een professionele literaire carrière uit in het 14de eeuwse Parijs. Dat Meryl Streep de eerste spreker was op het jaarlijkse Christine de Pizan Honors Gala in Washington toont de impact van deze bijzondere dame. Zij was een ‘Leonarda’ een eeuw voordat Leonardo da Vinci zijn scheppend genie op de wereld zou loslaten. Ze was net als de renaissancemeester een autodidact die betoverd werd door de ‘zoete geur der wetenschap’. Haar geschriften fascineren tot de dag van vandaag. VocaMe neemt haar Cent Ballades en andere werken als uitgangspunt voor een betoverend concert.

Tickets: € 20 (vriendenprijs € 16,50 - VTK € 4) - < 26 jaar € 10 (vriendenprijs € 6,50 - VTK € 2)

Locatie

Heilig Hartkerk - Heilig Hartstraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier