Agenda activiteiten

Zondag 15 september 2019

Grote Garageverkoop in Tremelo en Baal

De gemeente Tremelo en KVLV Baal slaan de handen in elkaar en organiseren op zondag 15 september (9u30 - 16u) een grote garageverkoop in Tremelo en Baal. Het uitgelezen moment om kasten, kelders, zolders en garages uit te mesten en je ongebruikte spullen te koop aan te bieden. Deelnemen is gratis maar je moet wel inschrijven.

Heb je zelf niet voldoende plaats om een garageverkoop te organiseren? Dan kan je met je verkoopstand terecht op de site aan 't Zand waar KVLV Baal de sportzaal en het plein omtovert tot één grote garage vol spullen, je betaalt hiervoor een kleine bijdrage.

Info & inschrijven
Schrijf je voor eind augustus in aan de onthaalbalie in het gemeentehuis of via www.tremelo.be/garageverkoop
De deelnemerslijst met stratenplan wordt op de gemeentelijke website gepubliceerd.

Locatie

- -

Organisatie

Gemeente Tremelo
Nadia Gijsemans
T. 016 52 54 02
nadia.gijsemans@tremelo.be
www.tremelo.be

Meer over deze organisator

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier