Agenda activiteiten

Zondag 26 mei 2019

Fiets- en wandeltocht Wiekevorst tegen Kanker

Op zondag 26 mei 2019 kan u vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur inschrijven voor de fiets- en/of wandeltocht van Wiekevorst tegen Kanker. Fietstochten van 30 en 70 km. Wandeltochten van 7, 12 en 21 km. De parochiezaal is de hele dag "Wiekevorst tegen Kanker-café". Pan-N-Koek zorgt voor heerlijke, verse pannenkoeken.

Meer info op www.wiekevorsttegenkanker.be

Locatie

Parochiezaal Wiekevorst - Dorp 23 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Wiekevorst tegen Kanker
Joris De Preter
T. 0473 713493
patrick.havermans@outlook.com
www.wiekevorsttegenkanker.be

Meer over deze vereniging

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier