Agenda activiteiten

Zondag 26 mei 2019

Fiets- en wandeltocht Wiekevorst tegen Kanker

Op zondag 26 mei 2019 kan u vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur inschrijven voor de fiets- en/of wandeltocht van Wiekevorst tegen Kanker. Fietstochten van 30 en 70 km. Wandeltochten van 7, 12 en 21 km. De parochiezaal is de hele dag "Wiekevorst tegen Kanker-café". Pan-N-Koek zorgt voor heerlijke, verse pannenkoeken.

Meer info op www.wiekevorsttegenkanker.be

Locatie

Parochiezaal Wiekevorst - Dorp 23 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Wiekevorst tegen Kanker
Joris De Preter
T. 0473 713493
patrick.havermans@outlook.com
www.wiekevorsttegenkanker.be

Meer over deze vereniging

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier