Agenda activiteiten

Donderdag 30 mei 2019

Damiaan Beweegt

Damiaan viert dit jaar feest, want de grootste Belg is 10 jaar heilig! Daarom krijgt ook Wandelen met Damiaan, het jaarlijkse wandelevenement op Hemelvaartsdag (dit jaar op donderdag 30 mei), een extra feestelijk kleedje.

Solidariteitsfestival dat iedereen beweegt
Wandelen, fietsen, feesten of cruisen met de moto. Daarna lekker lang blijven hangen in twee bruisende volkstenten met optredens, vermaak op de leuke Vlaamse Kermis of op het gezellige wereldfeest met marktjes en kinderanimatie. Op heel de Damiaansite, rond het Damiaanmuseum, vind je marktstandjes, kinderanimatie, optredens en ... een fantastische sfeer.

Damiaanrun
Dit jaar is er ook de Damiaanrun, dé nieuwe obstakelrun voor gezinnen en vrienden! Met het gezin of met vrienden mee klauteren en klimmen, joggen en springen, kruipen en wringen met Damiaan. Deze gezinstocht is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 66 jaar en neemt de deelnemers mee op avontuur in Damiaans geboortestreek. Door gebouwen, midden in de prachtige natuur, door de modder, over het water, ...

Wosh-koor brengt 'Cantate voor kleine helden'
De dag wordt feestelijk afgesloten met een prachtig, kleurrijk en muzikaal optreden in de kerk van Ninde. Al zingend wordt een eresaluut gebracht aan Damiaan De Veuster en alle kleine helden die zich inzetten voor een betere wereld.

Locatie

Damiaanmuseum - Pater Damiaanstraat 37 - 3120 Tremelo

Organisatie

Damiaan Actiegroep
Sonia Crabbé
damiaanmuseum@skynet.be

Meer over deze vereniging

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier