Agenda activiteiten

Woensdag 24 april 2019

Buitenspeeldag

Vandaag geen Ketnet of VTM-Kzoom maar wel lekker buiten spelen en ravotten. Samen met team Sport en Jeugd van Heist-op-den-Berg maken we er een overgetelijk leuke dag van. Trek je ravotkleren aan en kom op woensdag 24 april (13 - 17 uur) spelen met je vrienden, broers/zussen aan de Blokhut in De Averegten.

De Buitenspeeldag is er voor kinderen tot 14 jaar en is gratis. De Buitenspeeldag is wel geen opvanginitiatief, je moet zelf toezicht houden op je kinderen.

Locatie

De Blokhut (Averegten) - Boonmarkt 12 - 2220 Hallaar

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier