Agenda activiteiten

Woensdag 24 april 2019

Buitenspeeldag

Vandaag geen Ketnet of VTM-Kzoom maar wel lekker buiten spelen en ravotten. Samen met team Sport en Jeugd van Heist-op-den-Berg maken we er een overgetelijk leuke dag van. Trek je ravotkleren aan en kom op woensdag 24 april (13 - 17 uur) spelen met je vrienden, broers/zussen aan de Blokhut in De Averegten.

De Buitenspeeldag is er voor kinderen tot 14 jaar en is gratis. De Buitenspeeldag is wel geen opvanginitiatief, je moet zelf toezicht houden op je kinderen.

Locatie

De Blokhut (Averegten) - Boonmarkt 12 - 2220 Hallaar

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier