Agenda activiteiten

Zaterdag 29 juni 2019

Nationale picknickdag & Modderfeest

Niets zo leuk als samen picknicken in het frisse groene gras! Je kan het zo simpel of uitgebreid maken als zelf wil. Gewoon met een mandje en een kleedje de natuur in. En of je daa rnu broodjes kaas en een fles limonade in doet of toastjes met kaviaar en Dom Perignon, dat maakt niet uit. Op zaterdag 29 juni kan je van 12 tot 16 uur komen pciknicken op het grasveld aan de Blokhut van de Averegten. Vanaf 14 uur kunnen de kinderen zicht op en rond natuurspeelplaats Hobbeldonk uitleven op het Modderfeest. Kneden, kliederen, kleien, voelen, ontdekken en vies worden. Het mag allemaal!

Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.

Locatie

De Blokhut (Averegten) - Boonmarkt 12 - 2220 Hallaar

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier