Agenda activiteiten

Zondag 19 mei 2019

Feest op het erf

'Feest op het Erf' is het jaarlijkse hoogtepunt van Provinciaal Groendomein De Averegten en gaat dit jaar door aan de bioboerderij op zondag 19 mei van 14u - 18u30. Op de feestweide kan je genieten van talloze workshops en demonstraties, heerlijk lekkers om van te smullen en opzwepende muziek. Speciaal voor de kinderen is er een KidsCorner met verteltheater, goochelshows, een reuzezandbak en tal van andere leuke activiteiten. Laat je onderdompelen in landelijke gezelligheid.

 

Locatie

Boerderij Averegten - Langendijk 17 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier