Agenda activiteiten

Zondag 29 september 2019

Bamiswandeltocht vanuit Booischot

Op zondag 29 september organiseert WandelSportVereniging IVAS Itegem de 11de Bamiswandeltocht vanuit Booischot. De wandelingen vertrekken aan de Parochiezaal van Booischot waar je tussen 6u en 15u aan een wandeling kan starten van 4, 6, 8, 11, 14, 18, 22, 26, 33 of 42 km.

Er zijn 10 verschillende wandelafstanden mogelijk. De kortste afstanden van 4 en 6 km, geschikt voor alles op wieltjes, hebben ook een rustpost. De grootste afstand gaan in een lus richting Booischot-station. Hierna volgen zij het parcours van de andere afstanden richting het kasteel, de liniebrug of de linievijver, de Poer (visvijver). Langs de Grote Nete en door de Herenbossen gaat het naarde parochiezaal van Hulshout. De kortste afstanden keren dan terug naar Booischot, verkort of lang langs het Bergske. Vanaf de 18 km wordt er richting en naar Wiekevorst gewandeld, sommigen verkort, andere langs de 2de rustpost Het Goor gelegen aan de Wiekevorstse Goorweg. De wandelaars lopen terug langs het M.A.S.H. en door het prachtige gebied van de Goren, verkort of lang naar de parochiezaal van Hulshout. Vanuit Hulshout loopt het richting de Herenbossen en het Bergske, om langs de Grote Nete en zijn vallei de hofdreef van het kasteel te bereiken en zo terug te keren naar de parochiezaal van Booischot.

In de parochiezaal kan je broodjes, soep, koffie, thee, een biertje of frisdrank verkrijgen en de opbrengst gaat zoals steeds naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum in Gent.

Locatie

Parochiezaal Booischot - Ter Laken 4 - 2221 Booischot

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem vzw
Herman Goyvaerts
T. 0495 20 22 90
info@ivas.be
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier