Agenda activiteiten

Zondag 05 mei 2019

Bloesemwandeling

Op zondag 5 mei kan je gaan wandelen bij de Chiro van Booischot tijdens de Bloesemwandeling. Starten doe je op de chiroterreinen voor 4 verschillende wandelafstanden (4, 6, 8 en 10 kilometer). Alle wandelingen gaan door kasteeldomein Ter Laeken en de Grote Netevallei.
De wandeling van 4 km gaat grontendeels over een verhard parcours, ideaal voor rolstoelgebruikers, en je kan er ook meedoen aan een fotozoektocht. In de grote tent zal je niet alleen iets kunnen drinken, er wordt ook een BBQ voorzien.

 

Locatie

Chiroterrein Booischot - Ter Laken 2A - 2221 Booischot

Organisatie

Chiro Booischot
info@chirobooischot.be
www.chirobooischot.be

Meer over deze vereniging

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Speciale promoties Check het hier