Agenda activiteiten

Zondag 05 mei 2019

Bloesemwandeling

Op zondag 5 mei kan je gaan wandelen bij de Chiro van Booischot tijdens de Bloesemwandeling. Starten doe je op de chiroterreinen voor 4 verschillende wandelafstanden (4, 6, 8 en 10 kilometer). Alle wandelingen gaan door kasteeldomein Ter Laeken en de Grote Netevallei.
De wandeling van 4 km gaat grontendeels over een verhard parcours, ideaal voor rolstoelgebruikers, en je kan er ook meedoen aan een fotozoektocht. In de grote tent zal je niet alleen iets kunnen drinken, er wordt ook een BBQ voorzien.

 

Locatie

Chiroterrein Booischot - Ter Laken 2A - 2221 Booischot

Organisatie

Chiro Booischot
info@chirobooischot.be
www.chirobooischot.be

Meer over deze vereniging

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier