Agenda activiteiten

Zondag 05 mei 2019

Bloesemwandeling

Op zondag 5 mei kan je gaan wandelen bij de Chiro van Booischot tijdens de Bloesemwandeling. Starten doe je op de chiroterreinen voor 4 verschillende wandelafstanden (4, 6, 8 en 10 kilometer). Alle wandelingen gaan door kasteeldomein Ter Laeken en de Grote Netevallei.
De wandeling van 4 km gaat grontendeels over een verhard parcours, ideaal voor rolstoelgebruikers, en je kan er ook meedoen aan een fotozoektocht. In de grote tent zal je niet alleen iets kunnen drinken, er wordt ook een BBQ voorzien.

 

Locatie

Chiroterrein Booischot - Ter Laken 2A - 2221 Booischot

Organisatie

Chiro Booischot
info@chirobooischot.be
www.chirobooischot.be

Meer over deze vereniging

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier