Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019

Opendeur bij Bodystyling

Wil je meer fun in je leven en genieten van elk moment? Ga ervoor! Bodystyling heeft een 100% feelgood-aanpak voor jou in petto. Dankzij de unieke mix van persoonlijke begeleiding, voedingsadvies en gerichte beweging voel je je superfit en heerlijk gezond. Wedden dat je zult stralen? Schrijf je tijdens de opendeur op zaterdag 16 maart in voor 20 beurten en geniet van maar liefst 100 euro korting. Je bent welkom tussen 9u en 17u.

Locatie

Bodystyling Heist-op-den-Berg - Onze-Lieve-Vrouwstraat 1a - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Bodystyling Heist-op-den-Berg
Mirjam Croes
T. 015 24 23 12
heist-op-den-berg@bodystyling.be
www.bodystyling.be

Meer over deze handelaar

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier