Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019

Opendeur bij Bodystyling

Wil je meer fun in je leven en genieten van elk moment? Ga ervoor! Bodystyling heeft een 100% feelgood-aanpak voor jou in petto. Dankzij de unieke mix van persoonlijke begeleiding, voedingsadvies en gerichte beweging voel je je superfit en heerlijk gezond. Wedden dat je zult stralen? Schrijf je tijdens de opendeur op zaterdag 16 maart in voor 20 beurten en geniet van maar liefst 100 euro korting. Je bent welkom tussen 9u en 17u.

Locatie

Bodystyling Heist-op-den-Berg - Onze-Lieve-Vrouwstraat 1a - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Bodystyling Heist-op-den-Berg
Mirjam Croes
T. 015 24 23 12
heist-op-den-berg@bodystyling.be
www.bodystyling.be

Meer over deze handelaar

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier