Agenda activiteiten

Vrijdag 21 juni 2019 t.e.m. zondag 23 juni 2019

Fiesta Europa

Voor het ultieme vakantiegevoel is er Fiesta Europa, de gezelligste en authentiekste Europese specialiteitenmarkt die rondtoert in Vlaanderen en omstreken. Op 21, 22 en 23 juni strijkt Fiesta Europa naar jaarlijkse traditie neer op de Grote Markt/Kerkplein in Aarschot. Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die unieke souvenirs, typische streekproducten of ...

Vlei u neer op het internationaal terras om te genieten van al dat lekkers, terwijl de kinderen zich uitleven op de springkastelen in het kinderdorp. Pik intussen een internationaal getint concertje mee. De sfeervolle livemuziek nodigt heel wat bezoekers uit om te dansen.

Proef, geniet, ontdek, beleef.

Openingsuren:

  • Vrijdag 21 juni 2019: 12u – 22u
  • Zaterdag 22 juni 2019: 10u – 22u
  • Zondag 23 juni 2019: 10u – 19u

Meer informatie? Check www.fiestaeuropa.eu of www.facebook.com/fiestaeuropa

Locatie

Grote Markt - Grote Markt z/n - 3200 Aarschot

Organisatie

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier