Agenda activiteiten

Vrijdag 21 juni 2019 t.e.m. zondag 23 juni 2019

Fiesta Europa

Voor het ultieme vakantiegevoel is er Fiesta Europa, de gezelligste en authentiekste Europese specialiteitenmarkt die rondtoert in Vlaanderen en omstreken. Op 21, 22 en 23 juni strijkt Fiesta Europa naar jaarlijkse traditie neer op de Grote Markt/Kerkplein in Aarschot. Kuier langs kraampjes van marktkramers uit alle hoeken van ons continent die unieke souvenirs, typische streekproducten of ...

Vlei u neer op het internationaal terras om te genieten van al dat lekkers, terwijl de kinderen zich uitleven op de springkastelen in het kinderdorp. Pik intussen een internationaal getint concertje mee. De sfeervolle livemuziek nodigt heel wat bezoekers uit om te dansen.

Proef, geniet, ontdek, beleef.

Openingsuren:

  • Vrijdag 21 juni 2019: 12u – 22u
  • Zaterdag 22 juni 2019: 10u – 22u
  • Zondag 23 juni 2019: 10u – 19u

Meer informatie? Check www.fiestaeuropa.eu of www.facebook.com/fiestaeuropa

Locatie

Grote Markt - Grote Markt z/n - 3200 Aarschot

Organisatie

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier