Agenda activiteiten

Maandag 18 maart 2019

Workshop Mini Bands bij De Studio

De mini band is een ideaal middel om het lichaam mee te trainen. De mini band is een soort rubberen band die je om je benen of armen heen vouwt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld de schouders, armen, rug en benen trainen.

Voordelen:

  • Het trainen met de mini band zorgt voor een constante spanning op de spier, daardoor verloop het trainen van de spier efficiënter.
  • Een ander voordeel van het trainen met de mini band is dat je hem ook gemakkelijk thuis of op vakantie kan gebruiken.
  • De mini band zorgt voor extra coördinatie en flexibiliteit en blessurepreventie voor bv. lopers.
  • Het is een heel goedkope trainingstool

Wil je er meer over weten? Schrijf je dan in voor de workshop bij De Studio op maandag 18 maart (20u - 21u)

Schrijf je in

Locatie

De Studio - Mechelsesteenweg 115 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Studio
Hans Van den Brande
T. 0497 45 52 17
info@studioheist.be
www.studioheist.be

Meer over deze handelaar

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier