Agenda activiteiten

Zaterdag 06 april 2019

Dansfestival, Volta 1.0

Op zaterdag 6 april (20u) kan je in GC Den Bussel terecht voor Volta 1.0.

Een aantal dansgezelschappen uit Vlaanderen, waaronder Dansstdio Scintillare (Rotselaar) en Kick-iT company uit Heist-op-den-Berg, brengen een afwisselende en wervelende voorstelling, waarin verschillende thema's, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. Volta 1.0 creëert een podium en professionele context voor dansers van verschillende leeftijden en brengt hen samen. Deze eerste editie is alvast een echte aanrader voor dansliefhebbers die van variatie houden.

Locatie

GC Den Bussel - Haachtsebaan 54 - 3140 Keerbergen

Organisatie

Dansstudio Kick-iT
Kathy Nagels
T. 0492 759829
info@dansstudiokickit.be
www.dansstudiokickit.be

Meer over deze vereniging

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier