Agenda activiteiten

Zaterdag 06 april 2019

Dansfestival, Volta 1.0

Op zaterdag 6 april (20u) kan je in GC Den Bussel terecht voor Volta 1.0.

Een aantal dansgezelschappen uit Vlaanderen, waaronder Dansstdio Scintillare (Rotselaar) en Kick-iT company uit Heist-op-den-Berg, brengen een afwisselende en wervelende voorstelling, waarin verschillende thema's, verhalen en dansstijlen in elkaar verweven worden. Volta 1.0 creëert een podium en professionele context voor dansers van verschillende leeftijden en brengt hen samen. Deze eerste editie is alvast een echte aanrader voor dansliefhebbers die van variatie houden.

Locatie

GC Den Bussel - Haachtsebaan 54 - 3140 Keerbergen

Organisatie

Dansstudio Kick-iT
Kathy Nagels
T. 0492 759829
info@dansstudiokickit.be
www.dansstudiokickit.be

Meer over deze vereniging

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier