Agenda activiteiten

Zondag 31 maart 2019

Passieconcert

Op zondag 31 maart (15u) organiseert Sinfonia Heist in de Heilig Hartkerk van Heist-station een concert dat helemaal in het teken staat van de aanloop naar het Paasfeest. U kan genieten van een uitgelezen selectie uit de Johannes- en Matthäuspassie van Johann Sebastian Bach, aangevuld met werk van o.a. Edward Elgar en Ola Gjeilo. Een programma met de mooiste bladzijden uit het Barokrepertoire, gelardeerd met enkele verrassende melodieën.

De sopraan Charlotte Wajnberg, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang in 2018, de dwarsfluitiste Kristel Schellens, het Vocaal Ensemble o.l.v; Lydia Van den Berckt en het Diamond Chamber Orchestra o.l.v. André Walschaerts brengen u een ingetogen en sfeervol Passieconcert.

Tickets en info: www.sinfoniaheist.be of 0476 57 19 21 - 0498 04 31 23

Locatie

Heilig Hartkerk - Heilig Hartstraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Sinfonia Heist
Anita Croon
T. 0476 571921
secretariaat@sinfoniaheist.be
www.sinfoniaheist.be

Meer over deze vereniging

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier