Agenda activiteiten

Zondag 31 maart 2019

Passieconcert

Op zondag 31 maart (15u) organiseert Sinfonia Heist in de Heilig Hartkerk van Heist-station een concert dat helemaal in het teken staat van de aanloop naar het Paasfeest. U kan genieten van een uitgelezen selectie uit de Johannes- en Matthäuspassie van Johann Sebastian Bach, aangevuld met werk van o.a. Edward Elgar en Ola Gjeilo. Een programma met de mooiste bladzijden uit het Barokrepertoire, gelardeerd met enkele verrassende melodieën.

De sopraan Charlotte Wajnberg, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang in 2018, de dwarsfluitiste Kristel Schellens, het Vocaal Ensemble o.l.v; Lydia Van den Berckt en het Diamond Chamber Orchestra o.l.v. André Walschaerts brengen u een ingetogen en sfeervol Passieconcert.

Tickets en info: www.sinfoniaheist.be of 0476 57 19 21 - 0498 04 31 23

Locatie

Heilig Hartkerk - Heilig Hartstraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Sinfonia Heist
Anita Croon
T. 0476 571921
secretariaat@sinfoniaheist.be
www.sinfoniaheist.be

Meer over deze vereniging

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier