Agenda activiteiten

Zondag 31 maart 2019

Passieconcert

Op zondag 31 maart (15u) organiseert Sinfonia Heist in de Heilig Hartkerk van Heist-station een concert dat helemaal in het teken staat van de aanloop naar het Paasfeest. U kan genieten van een uitgelezen selectie uit de Johannes- en Matthäuspassie van Johann Sebastian Bach, aangevuld met werk van o.a. Edward Elgar en Ola Gjeilo. Een programma met de mooiste bladzijden uit het Barokrepertoire, gelardeerd met enkele verrassende melodieën.

De sopraan Charlotte Wajnberg, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang in 2018, de dwarsfluitiste Kristel Schellens, het Vocaal Ensemble o.l.v; Lydia Van den Berckt en het Diamond Chamber Orchestra o.l.v. André Walschaerts brengen u een ingetogen en sfeervol Passieconcert.

Tickets en info: www.sinfoniaheist.be of 0476 57 19 21 - 0498 04 31 23

Locatie

Heilig Hartkerk - Heilig Hartstraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Sinfonia Heist
Anita Croon
T. 0476 571921
secretariaat@sinfoniaheist.be
www.sinfoniaheist.be

Meer over deze vereniging

NoƩmie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier