Agenda activiteiten

Vrijdag 05 april 2019 t.e.m. zaterdag 06 april 2019

Dansvoorstelling 'Home'

Na dansvoorstelling 'Believe' in 2017 staan de dansers van Movere dit jaar opnieuw op de planken en deze keer met de voorstelling 'Home'. Alle groepen van danscentrum Movere zullen het publiek trachten mee te nemen in een verhaal over geluk, jezelf thuis voelen en thuis komen.

Voorstellingen: - vrijdag 5 april om 19u - zaterdag 6 april om 13.30u en 17.30u

Kaarten en meer info: www.danscentrummovere.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier