Agenda activiteiten

Vrijdag 05 april 2019 t.e.m. zaterdag 06 april 2019

Dansvoorstelling 'Home'

Na dansvoorstelling 'Believe' in 2017 staan de dansers van Movere dit jaar opnieuw op de planken en deze keer met de voorstelling 'Home'. Alle groepen van danscentrum Movere zullen het publiek trachten mee te nemen in een verhaal over geluk, jezelf thuis voelen en thuis komen.

Voorstellingen: - vrijdag 5 april om 19u - zaterdag 6 april om 13.30u en 17.30u

Kaarten en meer info: www.danscentrummovere.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Movere
Jozef Heylen
T. 0472 22 43 94
info@danscentrummovere.be
www.danscentrummovere.be

Meer over deze vereniging

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier