Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019

Pikuurtje brengt 'Stoeien in het park'

In maart brengt Pikuurtje de komedie 'Stoeien in het park' van Bart Spaey die op een originele manier de soms kleine kantjes van de mens toont, maar vooral ook de grappige.

Ergens in een stad ligte een park. Dat park dient om in te wandelen. In dat park staan bomen. Die bomen dienen om veel wind te vangen. Tussen die bomen staat een bank. Die bank dient om op te zitten. Naast die bank staat een vuilnisbak. Die vuilnisbak dient om vuilnis in te gooien ... in die vuilnisbak ligt ook een 'vies boekje'. Vieze boekjes dien om ... enfin ... Tien duo's nemen beurtelings plaats op de bank. Ze vinden er het boekje ...

Kaarten: € 9
Reserveren: www.pikuurtje.be of 0489 91 03 50 (tussen 18u en 21u)

Speeldata:

  • zaterdag 16 maart 2019
  • vrijdag 22 maart 2019
  • zaterdag 23 maart 2019
  • vrijdag 29 maart 2019
  • zaterdag 30 maart 2019

Locatie

Zaal Forum - Mechelbaan 446 - 2580 Putte

Organisatie

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier