Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019

Pikuurtje brengt 'Stoeien in het park'

In maart brengt Pikuurtje de komedie 'Stoeien in het park' van Bart Spaey die op een originele manier de soms kleine kantjes van de mens toont, maar vooral ook de grappige.

Ergens in een stad ligte een park. Dat park dient om in te wandelen. In dat park staan bomen. Die bomen dienen om veel wind te vangen. Tussen die bomen staat een bank. Die bank dient om op te zitten. Naast die bank staat een vuilnisbak. Die vuilnisbak dient om vuilnis in te gooien ... in die vuilnisbak ligt ook een 'vies boekje'. Vieze boekjes dien om ... enfin ... Tien duo's nemen beurtelings plaats op de bank. Ze vinden er het boekje ...

Kaarten: € 9
Reserveren: www.pikuurtje.be of 0489 91 03 50 (tussen 18u en 21u)

Speeldata:

  • zaterdag 16 maart 2019
  • vrijdag 22 maart 2019
  • zaterdag 23 maart 2019
  • vrijdag 29 maart 2019
  • zaterdag 30 maart 2019

Locatie

Zaal Forum - Mechelbaan 446 - 2580 Putte

Organisatie

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier