Agenda activiteiten

Zondag 17 maart 2019

Ontbijtbuffet KLJ Beerzel

KLJ Beerzel serveert op zondag 17 maart al voor de 9de keer een heerlijk ontbijtbuffet waar je kan komen genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt. Er worden heel wat lekkernijen voorzien zoals pistolets, sandwiches, croissants, diverse koffiekoeken, spek met eieren, fruit en een grote keuze aan beleg. Ook aan drankjes zal er geen gebrek zijn want er is fruitsap, koffie, thee en bij aankomst krijgt iedereen een gratis glaasje cava aangeboden.

Graag inschrijven voor dinsdag 12 maart: www.kljbeerzel.be/evenementen

Prijs: € 15 (< 12 jaar: € 8 / < 5 jaar: € 0)

Locatie

Parochiezaal Beerzel - Beerzelplein z/n - 2580 Beerzel

Organisatie

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier