Agenda activiteiten

Zondag 17 maart 2019

Ontbijtbuffet KLJ Beerzel

KLJ Beerzel serveert op zondag 17 maart al voor de 9de keer een heerlijk ontbijtbuffet waar je kan komen genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt. Er worden heel wat lekkernijen voorzien zoals pistolets, sandwiches, croissants, diverse koffiekoeken, spek met eieren, fruit en een grote keuze aan beleg. Ook aan drankjes zal er geen gebrek zijn want er is fruitsap, koffie, thee en bij aankomst krijgt iedereen een gratis glaasje cava aangeboden.

Graag inschrijven voor dinsdag 12 maart: www.kljbeerzel.be/evenementen

Prijs: € 15 (< 12 jaar: € 8 / < 5 jaar: € 0)

Locatie

Parochiezaal Beerzel - Beerzelplein z/n - 2580 Beerzel

Organisatie

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier