Agenda activiteiten

Zondag 16 juni 2019

Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem

Op zondag 16 juni organiseert WandelSportVereniging IVAS Itegem de 10de Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem. De wandelingen vertrekken aan de Parochiezaal van Itegem waar je tussen 6u en 15u aan een wandeling kan starten van 4, 8, 11, 13, 16, 20,5, 27, 33, 42 of 50 km.

Er zijn 10 verschillende wandelafstanden mogelijk. De 5 km, geschikt voor alles op wieltjes, wandelt over het prachtige domein La Garenne. De lange afstanden doen 's smorgens een lus richting 't Schipke om daarna met alle andere afstanden de prachtige Netevallei te bewandelen richting de lagere school van Hallaar, tevens de 1ste rustpost. De 8 km wandelt kokrt terug naar Itegem, andere korte afstanden wandelen langs de brandweer naar Ten Kerselaere, de 2de rustpost. De afstanden die een lus maken in Hallaar vertrekken richting Donatuspad en Hollestraat, al dan niet over de berg. Sommigen mogen ook de trappen om en rond de kerk bewandelen. De grootste lus loopt tot aan het zuiveringsstation van Heist-op-den-Berg om langs het Schrans terug in Hallaar te komen. Van hieruit wandelen ook zij naar Ten Kerselaere. De kortere afstanden wandelen terug richting Itegem door De Averegten en het kasteel La Garenne, kort of lang. Het langeafstandsparcours loopt één of twee lussen vanuit Ten Kerselaere om daarna langs La Garenne terug te keren naar de parochiezaal.

In de parochiezaal kan je broodjes, soep, koffie, thee, een biertje of frisdrank verkrijgen en de opbrengst gaat zoals steeds naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum in Gent.

 

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem vzw
Herman Goyvaerts
T. 0495 20 22 90
info@ivas.be
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier