Agenda activiteiten

Zondag 16 juni 2019

Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem

Op zondag 16 juni organiseert WandelSportVereniging IVAS Itegem de 10de Zegeltjeswandeltocht vanuit Itegem. De wandelingen vertrekken aan de Parochiezaal van Itegem waar je tussen 6u en 15u aan een wandeling kan starten van 4, 8, 11, 13, 16, 20,5, 27, 33, 42 of 50 km.

Er zijn 10 verschillende wandelafstanden mogelijk. De 5 km, geschikt voor alles op wieltjes, wandelt over het prachtige domein La Garenne. De lange afstanden doen 's smorgens een lus richting 't Schipke om daarna met alle andere afstanden de prachtige Netevallei te bewandelen richting de lagere school van Hallaar, tevens de 1ste rustpost. De 8 km wandelt kokrt terug naar Itegem, andere korte afstanden wandelen langs de brandweer naar Ten Kerselaere, de 2de rustpost. De afstanden die een lus maken in Hallaar vertrekken richting Donatuspad en Hollestraat, al dan niet over de berg. Sommigen mogen ook de trappen om en rond de kerk bewandelen. De grootste lus loopt tot aan het zuiveringsstation van Heist-op-den-Berg om langs het Schrans terug in Hallaar te komen. Van hieruit wandelen ook zij naar Ten Kerselaere. De kortere afstanden wandelen terug richting Itegem door De Averegten en het kasteel La Garenne, kort of lang. Het langeafstandsparcours loopt één of twee lussen vanuit Ten Kerselaere om daarna langs La Garenne terug te keren naar de parochiezaal.

In de parochiezaal kan je broodjes, soep, koffie, thee, een biertje of frisdrank verkrijgen en de opbrengst gaat zoals steeds naar de Vriendenkring van het Brandwondencentrum in Gent.

 

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

WandelSportVereniging IVAS Itegem vzw
Herman Goyvaerts
T. 0495 20 22 90
info@ivas.be
www.ivas.be

Meer over deze vereniging

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier